Skip to content

TUOTTEET

Päätuotteitamme ovat betoniset julkisivuelementit, teräsbetonipilarit, -palkit ja -laatat. Tarjoamme monipuolisesti vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Teemme myös ikkuna-asennuksia jo tehtaalla, mikä nopeuttaa rakentamisen työvaiheita.

Lisätietoa tuotteista

MONIPUOLISUUS

Valmistamme julkisivuelementtejä joustavasti erilaisiin kohteisiin asiakkaidemme tarpeita kunnioittaen. Betonielementeissä on paljon erilaisia pinta,- väri- ja eristevaihtoehtoja. Pystymme valmistamaan myös erittäin suuria seinäelementtejä. Yksilöllistä ilmettä ja näyttävyyttä julkisivuelementteihin saamme graafisella pintakuvioinnilla. Tehtaalla voidaan asentaa elementteihin valmiiksi myös ikkunat.

LAATU

Korkeatasoiset tuotteet ja koko toiminnan kattava laatu on meille kunnia-asia. Kaikki tuotteemme ovat mittatarkkoja ja takuulla laadukkaita. Tuotantomme kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n laadunvarmistuksen piiriin. Asiakkaamme voivat aina luottaa, että tuotteemme kestävät, palvelu pelaa ja toimitusajat pitävät. Tarjoamme asiakkaillemme myös selkeän ja yksinkertaisen raportointi- ja jälkilaskentajärjestelmän.

KUSTANNUSTEHOKKUUS

Olemme asiakkaillemme täsmällinen ja luotettava toimittaja. Pitkän kokemuksen tuoman ammattaidon myötä olemme virittäneet toimintamme hyvin tehokkaaksi, mikä näkyy myös kilpailukykyisinä hintoina – laadusta tinkimättä.

mhbetoni_logo_valkoinen

MH BETONI OY
Läsäntie 3
41660 TOIVAKKA

www.mh-betoni.fi

Sähköposti: etunimi.sukunimi@mh-betoni.fi

Back To Top